Nieuws

Komt dat zien … 17 oktober talentenshow in theater De Regentes

17 oktober talentenshow in De Regentes

Op donderdag 17 oktober is er een fantastische talentenshow in theater De Regentes voor en door Staedion-huurders in Segbroek. Huur je een woning van Staedion in stadsdeel Segbroek? Dan ontvang je binnenkort een uitnodiging van ons in je brievenbus of mailbox. Houd donderdagavond 17 oktober dus alvast vrij in je agenda!

Prettig wonen

Rudi Boone, consulent Leefbaarheid & Participatie vertelt over waarom deze talentenshow georganiseerd wordt: “Onze woningen in Segbroek liggen nogal verspreid door de wijk. Het is daardoor wat moeilijker om de bewoners met elkaar in contact te brengen en te stimuleren dat mensen zich  verbonden voelen met elkaar en met hun buurt. Theater De Regentes is de ideale locatie om onze huurders bij elkaar te brengen en samen een mooie avond te beleven. Dit is namelijk belangrijk voor een wijk en buurt omdat het de betrokkenheid vergroot. Het zorgt ervoor dat bewoners zich willen inzetten voor hun wijk en naar elkaar omkijken. Zo zorgen we samen dat iedereen prettig kan wonen.  

Creativiteit verbindt

Theater De Regentes is een bekend, buurtgericht theaterhuis en is de perfecte setting om deze verbinding tot stand te brengen. Daarnaast staat Segbroek wel bekend als een stadsdeel waar veel creatieve mensen wonen. En we weten allemaal dat creativiteit verbindt. Door onze huurders een podium te bieden, worden ze letterlijk gezien en gehoord. Dat is voor mij ook een belangrijke drijfveer: iedereen hoort erbij en mag gezien en gehoord worden. Met de talentenshow zien onze huurders elkaar eens op een andere manier dan in hun eigen wooncomplex. Dit draagt ook weer bij aan de onderlinge verbinding. 

Voor en door huurders van Staedion

In het voorjaar  hebben al onze huurders in Segbroek - zo ongeveer 2000 adressen - een flyer in de brievenbus gekregen met een oproep om als deelnemer mee te doen. Deze actie heeft geleid tot inmiddels 7 deelnemers. Dit zijn huurders van Staedion, variërend in leeftijd van 10 tot 80 jaar. Daarnaast treedt de Staedion-band op. Dit is een coverband met medewerkers van Staedion. Zij hebben veel zin om voor onze huurders te gaan optreden. Ook hebben we geweldige presentaties van enkele creatieve organisaties uit de wijk. Zoals de circusschool, muziekschool en kinderdansstudio. Kortom, het wordt een mooie avond speciaal voor en door Staedion-huurders. Kom jij ook? We kijken uit naar je komst.”  

Bekijk de promo en zet 17 oktober in je agenda!

De talentenshow wordt gepresenteerd door Marcel Verreck. Hij is een cabaretier uit Den Haag en woont ook in Segbroek. Hij schrijft onder andere columns en heeft  in theaters als Pepijn en Diligentia opgetreden. Voor de talentenshow hebben we met  Marcel en enkele kandidaten van de talentenshow  een promo opgenomen. Bekijk de promo hieronder. 

De promo is gemaakt door Tom van den Dool van Kortom Video.

Uitgelicht

Regentessekwartier-De Verademing

Meer over Regentessekwartier

Wat maakt deze wijk uniek en wat is er allemaal te doen? Lees het op deze pagina.